EU SME Support hjälper innovativa, små och medelstora företag (SME) med internationella ambitioner att söka EU-finansiering. Kostnadsfri expertrådgivning och snabb respons.
Nyheter för dig som är
intresserad av EU-finansiering
Nyheter för dig som är intresserad av EU-finansiering
Senaste nytt från EU SME Support – #1 2024

Senaste nytt från EU SME Support – #1 2024

Välkommen till det första numret av EU SME Supports nyhetsbrev! Syftet med nyhetsbrevet är att underlätta för dig att hålla dig uppdaterad om EU-finansieringsmöjligheter för SME. Du får också information om vilket stöd EU SME Support erbjuder till små och medelstora...

läs mer
Nyheter inom EIC Accelerator 2024

Nyheter inom EIC Accelerator 2024

Under 2024 har det tillkommit flera nyheter i EIC Accelerator-programmen som är bra att känna till. För att underlätta för dig att navigera i alla nyheter har vi sammanställt en artikelserie på Linkedin där vi delat upp nyheterna inom Short application samt områdena...

läs mer

Kontakta EU SME Support –
vi hör av oss inom 48 timmar

Önskar du stöd och råd kring EU-finansiering via SME-instrumentet, EIC Acceleratorn eller Eurostars? Har du fått avslag och vill förbättra din ansökan? Har du andra frågor som rör EU-projekt och forsknings- och innovationsfinansering? Välkommen att skicka din fråga till oss, vi hör av oss inom 48 timmar.

På uppdrag av Vinnova, Tillväxtverket och Energimyndigheten hjälper EU SME Support innovativa, små och medelstora företag (SME)
med internationella ambitioner att söka EU-finansiering. Kostnadsfri expertrådgivning och snabb respons.

© 2024 EU SME Support