Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

maj 2021

Förberedelseprojekt inför internationell ansökan inom hälsa 2021

maj 11

Erbjudandet riktar sig till er som planerar att göra en ansökan i en internationell utlysning inom hälsa och ser ett behov att stärka projektförslaget för att öka chanserna för finansiering. Vad kan ni söka för? Finansiering kan sökas för att utveckla den vetenskapliga eller tekniska basen för projektet och för att stärka projektets affärsmässighet. Aktiviteter för att stärka konsortiets sammansättning och samverkan, som möten och diskussioner med tänkbara internationella parter kan också finansieras. Däremot finansieras inte extern hjälp att skriva själva…

Mer information »

EIC Pathfinder cut-off

maj 19
Mer information »

EU-funding Café – BioInnovation

maj 19 @ 15:00 - 16:00
Websänt

BioInnovation är ett strategiskt program som främjar forskning, utveckling och innovation. På EU-funding Café kan du få prata med dem och se hur de kan hjälpa ditt företag. BioInnovation är en branschöverskridande satsning för att utveckla starka, konkurrenskraftiga och innovativa material, produkter och tjänster baserade på förnybar råvara. Visionen är att Sverige har ställt om till en biobaserad samhällsekonomi 2050.

Mer information »

Webinar on how to work the Funding and Tenders Portal

maj 27 @ 10:00 - 12:30
Websänt

EU kommissionens Common Implementation Centre bjuder in till ett grundläggande onlineseminarium om hur man hanterar Funding and Tenders portalen. Bl.a. ansökningar till Horisont Europa sker genom Funding and Tenders portalen. Webinariet kommer att gå igenom de grundläggande funktionerna, som att registrera en organisation och påbörja en ansökan.

Mer information »

juni 2021

EU-funding Café – Eurostars

juni 2 @ 15:00 - 16:00
Websänt
Mer information »
+ Exportera evenemang