Vintertid och november. Nu går vi in i den mörka årstiden på riktigt, men EU SME Support går inte i vinteride. Här har vi samlat alla aktiviteter som just nu är planerade i november för dig som SME-företag som är intresserad av våra EU-programs utlysningar. Det är allt från aktiviteter arrangerade av EU SME Support och våra partners, EU-programmen själva och andra aktörer som alla arbetar med att hjälpa dig och ditt företag att lyckas med ansökan och att hitta rätt finansiering i de olika programmen.

Kolla regelbundet i vårt kalendarium för att inte missa någon aktivitet!

9 november – Swiss Swedish Innovation Initiative – Additive Manufacturing + Eurostars (webinar)

Är du nyfiken på internationella samarbeten inom området additiv tillverkning? Varför inte ta del av möjligheter på den schweiziska marknaden? Swiss Swedish Innovation Initiative håller ett digitalt matchmaking-webinarium den 9 november i samarbete med Vinnova och Business Sweden.

10 november – Informationsdag Innovationsfondens utlysning för storskaliga projekt

Nytt sedan juli i år är att EU SME Support även kommer ge dig som SME stöd i EUs Innovationsfonds utlysningar. I november drar fondens andra utlysning igång. Nu för storskaliga projekt. EU:s innovationsfond är ett av världens största finansieringsprogram för demonstration av innovativ teknik som bidrar till att minska växthusgasutsläpp. Den 10 november håller CINEA m fl en informationsdag om denna andra utlysning.

10 november – Sista ansökningsdatum för Women Tech EU

Är du kvinna och driver ett start up-bolag inom deeptech? Då har du möjlighet att söka anslag på € 75000 i den exklusiva EU-utlysningen Women Tech EU. Sista ansökningdag den 10 november. Kontakta EU SME Support för gratis rådgivning och mer information!

17 november – Skrivarstuga: EIC Accelerator Full Application​

Har du fått din föransökan accepterad för EIC Accelerator Open och vill ha hjälp med din fullständiga ansökan? Den 17 november arrangerar EU SME Support en skrivarstuga där du guidas igenom ansökningens alla steg!

18 november – EU funding Café EIC Transition och Pathfinder

Har du en vision om en framtida teknologi med en fantastisk marknad som kan göra skillnad i våra liv? Är du nyfiken på programmen EIC Pathfinder och Transition? EU SME Support bjuder in till ett EU Funding Café där du får möjlighet att lära dig om mer om villkor och möjligheter med dessa program, träffa andra företag i branschen och ställa frågor direkt till Vinnova och EU SME Support.

26 november – Europeiska finansieringsprogram för innovativa företag

Vinnova och EU SME Support bjuder in till ett informationsmöte den 26 november om de Europeiska finansieringsprogrammen där startups samt små och medelstora företag kan delta.

29 november – Skrivarstuga: EIC Accelerator Short Application

Planerar du att söka en utlysning inom EIC Accelerator och behöver hjälp med din föransökan? Då är denna skrivarstuga den 29 november för dig.