Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Halvdagsseminarium Innovationsfonden

maj 17, 2022 @ 09:00 - 12:00

Jobbar du med innovativa lösningar för minskning av växthusgasutsläpp och är nyfiken på finansiering via Innovationsfonden?

EU SME Support bjuder in till ett halvdagsseminarium om Innovationsfonden den 17 maj. På seminariet får du mer information om Innovationsfonden, vilket stöd du kan få av oss och även alternativa finansieringsmöjligheter.

EU:s innovationsfond är ett av världens största finansieringsprogram för demonstration av innovativ teknik som bidrar till att minska växthusgasutsläpp. Fonden kommer fram till 2030 att investera minst 10 miljarder Euro. Bidrag ges för upp till 60 procent av de merkostnader som bärs av projektets initiativtagare.

Seminariet vänder sig till dig som står i begrepp att söka till innovationsfonden eller vill veta vad som krävs för att söka längre fram. Även du som arbetar med att stötta och ge råd till små- och medelstora företag är välkommen.

Anmäl dig redan idag! Evenemanget är online via Teams och kostnadsfritt. Seminariet är uppdelat i en inledande allmän del mellan 9-11 och en fördjupningsdel 11:10-12:00. Du kan välja att delta endast på den inledande allmänna delen eller om du vill delta på hela seminariet!

Detaljer

Datum:
maj 17, 2022
Tid:
09:00 - 12:00
Webbplats:
https://comm.ri.se/b/v?event=1452&ucrc=1335DFCCE8

Arrangör

EU SME Support
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Websänt