Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Informationsmöte om Eurostars

december 18, 2019 @ 08:00 - 09:00

VINNOVA bjuder in till ett Informationsmöte om Eurostars för forskande och innovativa små och medelstora företag

Eurostars är ett internationellt program för små- och medelstora företag som ger tillgång till ny kunskap, nya samarbeten och möjligheter att testa nya marknader. Kanske är Eurostars nästa steg för ert företag? Delta i mötet på Vinnova eller via webbsändning för att få veta mer.

Välkommen till ett informationsmöte där vi går igenom vad Eurostars är, vilka möjligheter som erbjuds och vilket stöd vi kan ge på Vinnova. Vi berättar också vad ni bör tänka på om ni vill söka kommande utlysningar. Nästa utlysning stänger den 13 februari 2020.

På mötet finns tillfälle att ställa frågor och träffa handläggare som arbetar med programmet på Vinnova samt representanter från EU/SME supportkontor som arbetar för att fler svenska företag ska söka EU-finansiering.

Agenda
08:00 – 08:15 Registrering och kaffe
08:15 – 08:30 Vad är Eurostars?
08:30 – 08:45 Tips inför nästa ansökningsperiod
08:45 – 09:00 Avslutning och frågor

Vad är Eurostars?
Inom Eurostars kan små och medelstora företag söka finansiering för utveckling av marknadsnära processer, produkter och tjänster i internationella projekt. I ett internationellt nätverk ger Eurostars tillgång till ny kunskap, nya samarbeten och möjligheter att testa nya marknader.

Projekt som söker finansiering måste koordineras av företaget, men även stora företag, akademi och forskningsinstitut kan delta. Projekten kan pågå i högst tre år och ska vara ett samarbete mellan minst två Eurostarsländer. Projektet ska leda till marknadsintroduktion av en produkt, tjänst eller process senast två år efter avslutat projekt.

Webbsändning
Det finns möjlighet att följa mötet via webbsändning i realtid eller i efterhand på den här sidan. Ingen förhandsanmälan krävs.

Anmäl dig senast den 13 dec

Details

Date:
december 18, 2019
Time:
08:00 - 09:00
Website:
https://www.vinnova.se/kalenderhandelser/2019/12/informationsmote-om-eurostars/

Venue

VINNOVA
Mäster Samuelsgatan 56
Stockholm, 11121 Sverige
+ Google Map