Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Förberedelseprojekt inför internationell ansökan inom hälsa 2021

maj 11, 2021

Erbjudandet riktar sig till er som planerar att göra en ansökan i en internationell utlysning inom hälsa och ser ett behov att stärka projektförslaget för att öka chanserna för finansiering.

Vad kan ni söka för? Finansiering kan sökas för att utveckla den vetenskapliga eller tekniska basen för projektet och för att stärka projektets affärsmässighet. Aktiviteter för att stärka konsortiets sammansättning och samverkan, som möten och diskussioner med tänkbara internationella parter kan också finansieras. Däremot finansieras inte extern hjälp att skriva själva ansökan.

Vem kan söka? Svensk akademi, institut eller SMF som planerar att delta i en internationell ansökan inom hälsa kan söka detta bidrag.

Hur mycket kan ni söka? I denna utlysning kan man söka 200 000 – 500 000 kr för projekt som löper 2 till 12 månader. Akademi, Institut och SMF som uppfyller kraven för ”Stöd av mindre betydelse” kan finansieras utan medfinansiering, medan andra företag måste medfinansiera projekten med minst 30% av sina stödberättigade kostnader.

Datum för ansökan: 11 maj, 1 juni, 2 augusti, 2 november och 31 december.