Välkommen till EUSME Support 2020

Eurostars: Planerar du projekt med Finland och/eller Sydkorea? Samt intresserad av InnovationExpo 2018

14 Sep

Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm, Nobel

Vinnova

Redo för Eurostars? Välkommen till informationsmöte om InnovationExpo 2018 i Rotterdam 4 oktober och om finansiering av innovationssamarbete mellan Sverige, Finland och Sydkorea. Mötet webbsänds för dig som inte har möjlighet att delta på plats.

Eurostars är ett internationellt program som främst riktar sig till innovativa små och medelstora företag. Eurostars firar nu tio år och i samband med detta arrangerar Nederländerna Innovation Expo 2018 i Rotterdam den 4 oktober.

På Vinnovas informationsmöte den 14 september berättar vi om programmet Eurostars och Innovation Expo 2018. Vi presenterar också ett nytt samarbete mellan Sverige, Finland och Sydkorea. I detta samarbete genomför Vinnova, Business Finland och KIAT under hösten ett Eurostars promotional call – ett erbjudande om finansiering för att öka samarbetet mellan de tre länderna. Innovation Expo 2018 kommer att vara den huvudsakliga möjligheten till matchmaking inför detta erbjudande

För deltagande i Innovation Expo 2018 erbjuder Vinnova resebidrag till innovativa små och medelstora företag.
 
Mötet vänder sig till företag, akademi och forskningsinstitut som har intresse av internationella forsknings- och innovationssamarbeten.

Program
– Eurostars – information om programmet
– InnovationExpo 2018 i Rotterdam,
– Sydkorea, Finland and Sverige – Promotional joint call, utlysning för innovationssamarbete för Eurostarsprojekt

Lär mer här och anmäl dig!